Varagids

De Varagids is van oudsher een omroepblad dat gidst door het media-aanbod van de week. Het wekelijkse programmaoverzicht dient als basis voor enthousiasmerende en originele artikelen bij opvallende en/of nieuwe programma’s.

De Varagids informeert, verstrooit en participeert in cultuur en maatschappij. De Varagids wil de lezer door middel van kritische artikelen van hoge kwaliteit en de nodige humor zelf na laten denken en zelf een mening laten vormen. De redactionele missie van de Varagids begint bij het optimaal gidsen van de lezers (wijzen op het moois dat op radio en televisie te zien is) en resulteert in essays, interviews en opiniestukken over media en popcultuur.

De lezers van de Varagids zijn betrokken en kritisch, zoeken verdieping en achtergrond maar genieten ook van het leven. Ideeën zijn belangrijker dan geld en de lezer hecht veel waarde aan een betere wereld. De lezer heeft een voorkeur voor actualiteitenprogramma's, documentaires, series, kunst en cultuur. De Varagids is voor hoger opgeleide mannen en vrouwen van 35-plus.

Tariefkaart Varagids 2021
Tariefkaart Plusproposities Varagids 2021

Contactformulier

    
    
    
    
    
  1.  
    

  adnovus.nl -